Even voorstellen…

Met mijn ervaring en kennis als mens, lifecoach, kind- en jongerencoach, docent en mentor ondersteun ik, Mariëlla Bout (1964), vanuit mijn hart volwassenen, kinderen en jongeren in hun persoonlijke missie. Mensen in al hun verscheidenheid gun ik een leven waarin ze hun volle potentieel kunnen leven. Dit is mijn drijfveer om in de wereld van eenieders onbegrensde mogelijkheden een bijdrage te leveren onderweg naar je eigen kracht.

Mijn eigen leerproces was ook een hele uitdaging: hoe zit ik zelf in elkaar, wat beweegt mij, waar ligt mijn passie, wat is mijn weg? Dit te ontdekken was nog een hele kunst. Met vallen en opstaan heb ik geleerd mijn hart te volgen en dat te doen waar ik goed in ben en wat werkelijk bij me past. Sindsdien doe ik het leukste werk dat er is met en voor alle soorten en maten mensen. En hoe fijn is het om werk te doen waar je helemaal blij van wordt! 

Mijn persoonlijke ontwikkeling zie ik als een continu proces en is voor mij vanzelfsprekend. Authenticiteit, oordeelloosheid, integriteit en groei zijn belangrijke waarden voor mij.

We zijn allemaal tot zo ontzettend veel meer in staat dan we op dit moment toelaten…

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je deze denkwijze kunt omarmen alles binnen je onbegrensde mogelijkheden valt. Vanuit deze visie gaan wij samen de reis maken om de wereld van jouw onbegrensde mogelijkheden te ontdekken, zodat je weer volledig in jezelf kunt geloven. Je leert eerlijk kijken naar jezelf, waardoor je bewust en in vertrouwen zelfstandig je eigen weg kunt vervolgen om te doen waar je voor staat.

Ik werk in een sfeer die veilig, laagdrempelig en gelijkwaardig is. Tijdens het coachen moedig ik je aan het vlammetje in jezelf te ontdekken en aan te wakkeren door je nieuwsgierigheid en je speelsheid weer aan te zetten. En dat is pas het begin van de reis… De reis gaat verder en ik ga een stukje mee op de nieuwe weg met oprechte aandacht, nieuwsgierigheid, inlevingsvermogen en de nodige humor.

OPLEIDINGEN:

  • HBO opleiding tot LifeCoach bij het Atma Instituut voor LifeCoaching
  • Post HBO opleiding Kindercoach bij BGL
  • Familie- & gezinsopstellingen bij De Kindercoaches
  • Contextuele Therapie Een taal Erbij
  • Ik Leer Anders
  • Holistic Pulsing

Naast mijn werk als Lifecoach en Kind-& Jongerencoach ben ik docent en mentor aan het Atma Instituut te Amersfoort, waar ik met heel veel plezier volwassenen begeleid tijdens hun opleiding tot Kind- & Jongerencoach. Zie: https://www.atma.nl

De opleidingen binnen Atma worden geaccrediteerd door:

CPION, KTNO, SNRO & VVH

Advertenties